Rama ia mbyll sytë Kurtit, kryeministri i Kosovës skuqet dhe shpërthejnë të qeshurat

Kryeministri i Shqipërsië, Edi Rama, ka vazhduar me veprimet e tij qesharake.

Në një Kongres të forcave progresive në Berlin, Rama ia ka mbyllur sytë nga pas kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti.

Më pas, Rama e përqafon Kurtin dhe në takim shpërthejnë të qeshurat.

Momenti: