Ke tradhëtuar ndonjëherë? Përgjigjia epike e Capital T: Më ka tradhëtuar, por më ka bërë mirë (VIDEO)

I ftuar në emisionon “zë me mirën”, Capital T ka dhënjë një përgjigje epike teksa është pyetur nëse ka tradhëtuar ndonjë herë gjatë jetës.

Rreperi, tha se nuk është tradhëtar, por pranoi se filtrimet dhe bisetat por jo në marrdhënje seksuale.

“Nuk jam tip që tradhëtoj. Kam tradhëtuar, por jo në sensin e mardhënjeve seksuale. Kam tradhëtuar në sensin e një filtrimi, dhe bisede, por prap e quaj tradhëti.

Të ka tradhëtuar ty ndonjë vajzë?

Po. Absolutisht që po. Por ka qënë ndoshta nderi më i madh që më ka bërë.

Ishte më i mirë se t’i ai djali? I pashëm, më i gjatë, më i shkurtër biond?

Fatkeqësisht ka qënë katastrofik më i keq se unë, edhe pse nuk mund t’i gjykoj njerzit e të flas për veten, por vërtet ai ka qënë shumë i keq. Por ajo më ka bërë më mirë, dhe më ka bërë të kuptoj shumë gjëra.

Cfarë kuptove për shembull? Pse mund ta bëjë një njeri këtë?

Kam qënë shumë i ri. Por kam hyrë në analiza përshembull. që si kisha menduar në atë moshë, që pamja sështë gjithçka, që mund të jetë diçka tjetër. Mund të jetë person më i mirë, mund të jetë më i komunikueshëm, mund të dijë të flasë më mirë, mund të dijë t’i shpjegojë, ose të trajtojë gjërat më mirë. /G.D albeu.com/

Intervista:

@zememirenpodcast Për tradhtinë Capital T ka bërë një deklaratë që asnjë djalë s’ka qejf ta pranojë apo ta thotë publikisht. #capitalt #truecapo #zememirenpodcast #mirakazhani #tradhtia🥀 #akull #storytime #podcast #capitaltinterviste #artist #singer ♬ Originalton – Albanian_lyrics🇦🇱🇽🇰