Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...

Përfunduan plotësisht 36 projekte nga programi TAV, mbi 16 milionë euro të realizuara në komunat në mbarë vendin

Me bashkëpunim të mirë dhe monitorim të duhur, po realizohen brenda afatit të caktuar 94 kontratat e lidhura një vit më parë për realizimin e projekteve të infrastrukturës në të gjitha rajonet planifikuese, apo në 75 komuna në të gjithë vendin, me vlerë prej 49,7 milionë euro.
✅Sot pas një viti, kanë përfunduar 36 projekte me vlerë mbi 15 milionë euro, ndërsa pjesa tjetër janë në vazhdim dhe realizimi i tyre pritet të jetë brenda afatit të planifikuar, pra deri në fund të vitit 2023.
Një nga ato projekte është fasada krejtësisht e re energjetike e spitalit në Gostivar.
Në kohë krize energjetike dhe nevojë për kursim, me një investim prej gati 480 mijë euro, gostivarasit sot ka një spital të ngrohtë dhe me efikasitet energjetik.

Latest Posts

Atanasoski: Qëndrimi i VMRO-së kundër ndryshimeve kushtetuese, kundërshtim i politikës perëndimore të Maqedonisë së Veriut

Kundërshtimi i ndryshimeve kushtetuese, nga koalicioni VMRO-DPMNE – ‘Levica’, i dy partive parlamentare që kundërshtojnë përfshirjen e bullgarëve në Preambulë, si dispozitë e të...

Ky është Refki “Papiqulo”, pronari i BMW-së së famshme dhe me 225 gjoba në sirtar

Ky është personi më i famshëm aktualisht në Prishtinë, së fundmi i njohur me nofkën “Papi Chulo”, Refki Hajzeri. 34-vjeçari prej kohësh me veturën e...

Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...