Edi Rama: Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut janë më mirë se kurdoherë

Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë së cilës u dhanë porosi të qarta mbi bashkëpunimin...

Fillon përgatitja e Strategjisë së re nacionale për të rinj

Shkup, 17 tetor – Agjencia për Rini dhe Sport në bashkëpunim me Programin për zhvillim të Kombeve të Bashkuara (UNDP), Misionin e OSBE-së në Shkup dhe Fondin e Popullatës së Kombeve të Bashkuara (UNFPA) organizojnë ngjarje me rastin e fillimit të përgatitjes së Strategjisë së re nacionale për të rinj 2023-2027.

Në përgatitjen e Strategjisë nacionale për të rinj 2023 – 2027 do të përfshihen institucionet shtetërore, njësitë e vetëqeverisjes lokale, organizatat civile, bashkësia ndërkombëtare dhe të gjitha palët e prekura për politika rinore.

Siç informojnë nga Agjencia për Rini dhe Sport, në këtë ngjarje do të kenë fjalime Naumçe Mojsovski, drejtor i Agjencisë për Rini dhe Sport, ambasadori Klemens Koja, shef i Misionit të OSBE-së në Shkup, Armen Grigorjan, përfaqësues i përhershëm i UNDP-së, Afrodita Shala Pllavjanska, përfaqësuese e UNFPA-së, Sllavço Temelkovski, kryetar i Lidhjes së Studentëve, Lluka Paviqeviq, kryetar i Lidhjes së Nxënësve të Shkollave të Mesme, ndërsa është paralajmëruar edhe kryeministri Dimitar Kovaçevski.

Latest Posts

Akademi solemne për Ditën e Flamurit nesër në Shkup

Me rastin e 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit, nesër në Shkup organizohet Akademi solemne. Me këtë rast, nën patronatin e Ali Ahmetit – Kryetar...

Kremlini mbron aleancën e sigurisë të udhëhequr nga Rusia

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov tha të dielën se përpjekjet për të shkatërruar një aleancë sigurie të udhëhequr nga Rusia kanë ekzistuar gjithmonë dhe...

Edi Rama: Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut janë më mirë se kurdoherë

Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë së cilës u dhanë porosi të qarta mbi bashkëpunimin...