30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetit për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...

Fillon viti akademik në IBU, Grubi uron studentët dhe stafin akademik

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka marrë pjesë në ceremoninë e fillimit të vitit akademik në Universitetin Ndërkombëtar Ballkanik në Shkup dhe në fjalimin e tij ju ka uruar suksese studentëve dhe punë të mbarë stafit akademik të këtij universiteti.

Ai mes tjerash ka potencuar rëndësinë e madhe që kanë universitetet në krijimin e kapaciteteve kadrovike dhe cilësinë tashmë të dëshmuar të programeve studimore të Universitetit Ndërkombëtar Ballkanik.

“Kënaqësi të merrja pjesë në ceremoninë e fillimit të vitit akademik në Universitetin Ndërkombëtar Ballkanik, ku ju urova shumë suksese studentëve dhe punë të mbarë stafit akademik të kryesuar nga Rektori, Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem.
Universiteti Ndërkombëtar i Ballkanit është i dëshmuar për nga cilësia e programeve studimorе, po kontribuon dukshëm në krijimin e kapaciteteve cilësore kadrovike të vendit bashkë me universitetet tjera dhe ju uroj vazhdimësi progresive të punës mbi parimet e trajtimit të barabartë të çdo studenti, metodologjisë së vlerësimit objektiv dhe meritokracisë” – ka shkruar Grubi në faqen e tij në rrjetin social Facebook.

Latest Posts

Ademi priti në takim ambasadorin Qehaja

Koordinatori i grupit parlamentar të Bashkimit Demokratik për Integrim, Arbër Ademi ka realizuar takim me Ambasadorin e Republikës së Kosovës, z. Florian Qehaja. Zhvillimet e...

30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetet për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...

30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetit për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...