Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...

Studenti e ekselencës: Jemi harruar nga shteti, prej vitesh nuk kemi marrë paratë

Rei Haluli, student ekselence është shprehur i pakënaqur me qeverinë.

 

Në studione Quo Vadis ai tha se ka përfituar nga shteti një ndihmoë simbolike por që edhe ato nuk merren në mënyrë të rregullt.

 

 

“Sot studentët nuk kanë asnjë mbështetje nga qeveria. Unë jam student ekselence dhe marr një mbështetje simbolike, 10 mijë lekë të reja në muaj, dhe ato nuk na jepen të rregullta.
Akoma nuk është shlyer viti i parë as të vitit të dytë nuk janë marrë, unë jam në vit të tretë e nuk e di kur të mbaroj 6-vjeçarin a do ti marrë ndonjëherë apo jo.”– tha studenti.

Latest Posts

Atanasoski: Qëndrimi i VMRO-së kundër ndryshimeve kushtetuese, kundërshtim i politikës perëndimore të Maqedonisë së Veriut

Kundërshtimi i ndryshimeve kushtetuese, nga koalicioni VMRO-DPMNE – ‘Levica’, i dy partive parlamentare që kundërshtojnë përfshirjen e bullgarëve në Preambulë, si dispozitë e të...

Ky është Refki “Papiqulo”, pronari i BMW-së së famshme dhe me 225 gjoba në sirtar

Ky është personi më i famshëm aktualisht në Prishtinë, së fundmi i njohur me nofkën “Papi Chulo”, Refki Hajzeri. 34-vjeçari prej kohësh me veturën e...

Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...