Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...

Zv. Drejtori i Doganave Asani takon përfaqësuesit e lartë të departamentit të financave nga SHBA

Zëvendësdrejtori Muarem Asani dhe përfaqësues të Drejtorisë së doganave dje kanë mbajtur një takim pune me përfaqësues të lartë të Zyrës për Asistencë Teknike në Ministrinë e Financave të SHBA-ve.

Qëllimi i takimit ishte identifikimi i fushave me interes për Drejtorinë e doganave për të cilat Zyra për Asistencë Teknike mund të ofrojë asistencë teknike dhe ndihmë eksperte, si aktivitet i radhës në kuadër të mbështetjes së vazhdueshme afatgjatë që marrim nga Shtetet e Bashkuara përmes projekteve të ndryshme.

Gjatë takimit u prezantuan rezultatet e arritura deri më tani nga aktivitetet e ndërmarra për dixhitalizimin dhe modernizimin e operacioneve doganore, si dhe aspektet kyçe për zhvillimin e mëtejshëm të Doganës, me synim mbledhjen më të mirë të të hyrave, përmirësimin e shërbimeve për operatorët ekonomikë dhe mbrojtjen e shoqërisë. Në këtë drejtim u diskutuan masat e mundshme parandaluese, trajnime dhe shkëmbim përvojash për forcimin e integritetit të punonjësve, kontrollin efikas, parandalimin e ekonomisë gri dhe luftën kundër mashtrimit.

 

Latest Posts

Atanasoski: Qëndrimi i VMRO-së kundër ndryshimeve kushtetuese, kundërshtim i politikës perëndimore të Maqedonisë së Veriut

Kundërshtimi i ndryshimeve kushtetuese, nga koalicioni VMRO-DPMNE – ‘Levica’, i dy partive parlamentare që kundërshtojnë përfshirjen e bullgarëve në Preambulë, si dispozitë e të...

Ky është Refki “Papiqulo”, pronari i BMW-së së famshme dhe me 225 gjoba në sirtar

Ky është personi më i famshëm aktualisht në Prishtinë, së fundmi i njohur me nofkën “Papi Chulo”, Refki Hajzeri. 34-vjeçari prej kohësh me veturën e...

Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...