30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetet për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...

Abdullahi: Agjencia për mbështetje financiare të bujqësisë ka kryer pagesën për kulturat e kopshtarisë dhe frutave

Agjencia për mbështetje Financiare të Bujqësisë dhe Zhvillimit rural sot ka bërë pagesën në bazë të pagesave shtesë direkte për kulturat e kopshtarisë dhe frutave të dorëzuara në objektet përpunuese.

Zëvendës drejtori Remzi Abdullahi ka njoftuar se Agjencia për mbështetjen financiare të bujqësisë dhe zhvillimit rural ka bërë pagesën në bazë të pagesave shtesë direkte për kulturat e kopshtarisë dhe frutave të dorëzuara në objektet përpunuese, raporton indeks.mk

“3942 shfrytëzues që kanë dorëzuar kulturat e kopshtarisë përfitojnë mbështetje financiare prej 230 milionë denarë.178 shfrytëzues që kanë dorëzuar kulturat e frutave përfitojnë mbështetje financiare prej 16,3 milionë denarë”, ka njoftuar Abdullahi.

Ditë më parë, zv.drejtori Abdullahi  ka bërë dhe shpërndarjen e 2500 kartelave për naftë të gjelbërt në rajonin e Pollogut, respektivisht, Tetovë dhe Bogovinë.

Latest Posts

Ademi priti në takim ambasadorin Qehaja

Koordinatori i grupit parlamentar të Bashkimit Demokratik për Integrim, Arbër Ademi ka realizuar takim me Ambasadorin e Republikës së Kosovës, z. Florian Qehaja. Zhvillimet e...

30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetet për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...

30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetit për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...