Leonit po arrinë suksese me projektin e parë, pëlqehet shumë nga publiku

Një talent i tjetër muzikorë ka hyrë fuqishëm në skenën e showbizit shqiptar. Bëhet fjalë për djaloshin me preajrdhje nga Strellci i Deqanit, Leonitin, i cili jeton në Gjermani.

Talenti, stili, përformanca dhe mënyra se si ai është paraqitur në videoklip tregojnë se bëhet fjalë për një të ardhme premtuese në skenën e muzikës shqiptare por edhe ndërkombëtare.