50 raste të reja me Covid në 24 orët e fundit

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 523 teste dhe janë regjistruar 50 raste të reja me COVID-19:
• Shkup – 38
• Manastir – 5
• Prilep – 3
• Negotinë – 2
• Ohër dhe Shtip – nga 1

Nga numri i përgjithshëm i rasteve pozitive (50), janë regjistruar 13 riinfeksione.
Janë regjistruar 47 pacientë të shëruar nga:
• Shkup – 37
• Kumanovë – 4
• Manastir dhe Prilep – nga 2
• Tetovë dhe Veles – nga 1

Gjatë 24 orëve të kaluara nuk është raportuar asnjë humbje jete. Sipas Regjistrit të personave të vdekur me diagnozë COVID-19 nga Termini im, nuk është regjistruar asnjë humbje jete.

Janë kryer 523 teste: ISHP-47, QSHP Shkup-64, QSHP Manastir-14, QSHP Prilep-15, QSHP Tetovë-6, QSHP Kumanovë-17, Klinika për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile-0, Mjekësi Ligjore-0, Spitali Laboratorik Kozle-0, KU Pulmologji me Alergologji-1, Instituti i Mikrobiologjisë-35, Zhan Mitrev (Filipi i II-të)-4, Avicena-4, Biotek-12, Sistina-0, Laboratoria Laor-3, Sinlab-0, Remedika – 6, Plodnost-0, Genea-0, Nikob Lab-8, VFV Medikal-0, Eli Medika Plus-1, Spektra -MM-0, Rapid Lab-2, Zhan Mitrev Strumicë -2, Nova Lab Diagnostika-0, Ramus -6, IPSH GM Lab-0, ISHP dhe IPSH (test i shpejtë) – gjithsej 276
Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 2.179.652 testime për COVID-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 343.850, numri i të shëruarve është 334.007, numri i atyre që humbën jetën është 9.559 dhe numri i rasteve aktive është 284.