Reagimi i Cristiano Ronaldos pas përjashtimit në ndeshjen me Chelsean

Dje, Manchester United vendosi ta përjashtojë nga stërvitja me skuadrën Cristiano Ronaldon. Po kështu, e la jashtë ndeshjes së radhës në Premier League, ndaj Chelsea, e cila do të zhvillohet nesër. Nuk ka vonuar dhe ka ardhur reagimi “i përmbajtur” i vetë yllit portugez përmes rrjeteve sociale:

“Siç kam bërë gjithmonë gjatë gjithë karrierës sime, përpiqem të jetoj dhe të luaj me respekt ndaj kolegëve të mi, kundërshtarëve të mi dhe trajnerëve të mi. Kjo nuk ka ndryshuar.

Unë nuk kam ndryshuar. Unë jam i njëjti person dhe i njëjti profesionist që kam qenë për 20 vitet e fundit, duke luajtur futboll elitar, dhe respekti gjithmonë ka luajtur një rol shumë të rëndësishëm në procesin tim të vendimmarrjes.

E fillova shumë i ri, shembujt e lojtarëve më të vjetër dhe më me përvojë ishin gjithmonë shumë të rëndësishëm për mua. Prandaj, më vonë, gjithmonë jam përpjekur të jap shembullin vetë për të rinjtë që u rritën në të gjitha ekipet që kam përfaqësuar.

Fatkeqësisht kjo nuk është gjithmonë e mundur dhe ndonjëherë nxehtësia e momentit na nxjerr nga vetja. Tani për tani, thjesht ndjej se duhet të vazhdoj të punoj shumë në Carrington, të mbështes shokët e mi të skuadrës dhe të jem gati për gjithçka në çdo lojë të dhënë.

T’i dorëzohesh presionit nuk është një opsion. Kurrë nuk ishte. Ky është Manchester United, duhet të qëndrojmë të bashkuar. Së shpejti do të jemi përsëri bashkë”.