Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...

206 kundërvajtje në komunikacion në Shkup

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme (22.10.2022) ka vazhduar me intensifikimin e kontrolleve të veprimit në zonën e qarkullimit rrugor.
Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 206 masa, nga të cilat 65 sanksione për drejtim mjeti mbi shpejtësinë e lejuar, 14 sanksione për drejtim mjeti pa patentë shofer, tre për shofer fillestar.

Janë vendosur 17 masa për drejtim mjeti nën efektin e alkoolit, 10 sanksione për përdorim celular gjatë drejtimit të automjetit, shtatë masa për kalim sinjalistike të mbyllur (semafor të kuq), katër masa për automjete të paregjistruara.

Kontrollet e përmirësuara të veprimit vazhdojnë. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.

Latest Posts

Atanasoski: Qëndrimi i VMRO-së kundër ndryshimeve kushtetuese, kundërshtim i politikës perëndimore të Maqedonisë së Veriut

Kundërshtimi i ndryshimeve kushtetuese, nga koalicioni VMRO-DPMNE – ‘Levica’, i dy partive parlamentare që kundërshtojnë përfshirjen e bullgarëve në Preambulë, si dispozitë e të...

Ky është Refki “Papiqulo”, pronari i BMW-së së famshme dhe me 225 gjoba në sirtar

Ky është personi më i famshëm aktualisht në Prishtinë, së fundmi i njohur me nofkën “Papi Chulo”, Refki Hajzeri. 34-vjeçari prej kohësh me veturën e...

Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...