Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...

Nxënësit e shkollës “Pashko Vasa” në Dëbërc rezikojnë të mbesin pa mësim, komuna e Zhelinës nuk siguron ngrohje!

Sezoni i ngrohjes dimërore ka filluar ndërsa shkolla fillore “Pashko Vasa” në fshatin Dëbërc ende nuk ka siguruar mjete për ngrohje pasiqë komuna e Zhelinës nuk ka kryer obligimin e saj. Këtë e dëshmojnë nga dega e BDI-së në këtë komunë duke thënë se keqmenaxhimi dhe zullumi i komunës po merr përmasa shqetësuese në këtë anë.

Zullumi dhe keqmenaxhimi në Komunën e Zhelinës po merr përmasa gjithandej.

Të nderuar qytetarë, si rezultat i katandisjes së Komunës së Zhelinës, pas 6 vite qeverisje dhe zullum, nxënësit e shkollës “Pashko Vasa” në fshatin Dëbërc nuk mund të ndjekin mësimin si rezultat i mungesës së nxehmjes në atë shkollë.

Tashmë kur jemi në sezonin dimëror, është çmenduri e llojit të vet që drejtoria e shkollës gjegjësisht pushteti lokal mos të ketë siguruar lëndë djegëse për ngrohje.

Kërkojmë nga atuoritetet përgjegjëse që sa më shpejt të marin masa në këtë drejtim, sepse ata fëmijë nuk duhet të jenë viktimë e kalkulimeve të juaja politike ditore.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0fenxNLq51n7HN2inByX3n4d4NCPL9fF7pYUfts3bBgfvMzmuWwXuQdQhojXE1aTMl&id=100066578176187

Latest Posts

Atanasoski: Qëndrimi i VMRO-së kundër ndryshimeve kushtetuese, kundërshtim i politikës perëndimore të Maqedonisë së Veriut

Kundërshtimi i ndryshimeve kushtetuese, nga koalicioni VMRO-DPMNE – ‘Levica’, i dy partive parlamentare që kundërshtojnë përfshirjen e bullgarëve në Preambulë, si dispozitë e të...

Ky është Refki “Papiqulo”, pronari i BMW-së së famshme dhe me 225 gjoba në sirtar

Ky është personi më i famshëm aktualisht në Prishtinë, së fundmi i njohur me nofkën “Papi Chulo”, Refki Hajzeri. 34-vjeçari prej kohësh me veturën e...

Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...