30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetit për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...

Vizita e presidentes së KE, Grubi: Mbështetje nga BE për ballafaqim të krizës energjetike e ekonomike

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi sot ka pritur për vizitë kryetaren e Komisionit Europian, Ursula von der Leyen, ku është diskutuar mbi ballafaqimin e krizës energjetike dhe ekonomike.

Diskutuam edhe mbi mbështetjen e garantuar të Bashkimit Europian në ballafaqimin me krizën energjetike dhe ekonomike, rëndësinë e miratimit të ndryshimeve kushtetuese, ecurisë së suksesshme të procesit të skriningut dhe realizimin e reformave, ka theksuar Grubi.

Në çastet kur vendi ynë duhet të vazhdojë guximshëm dhe me pjekuri hapat e ardhshëm drejt realizimit të aspiratës së eurointegrimit, bashkë me Kryeministrin Kovaçevski dhe kolegët ministra mirëpritëm sot në vendin tonë, kryetaren e Komisionit Europian znj. Ursula von der Leyen.

Takim inkurajues që njëkohësisht me nënshkrimin e marrëveshjes së parë zyrtare me Bashkimin Europian për menaxhim kufitar me Agjencinë europiane për kontroll kufitar dhe detar FRONTEKS, shënon fillimin e mbarë të proceseve.

Diskutuam edhe mbi mbështetjen e garantuar të Bashkimit Europian në ballafaqimin me krizën energjetike dhe ekonomike, rëndësinë e miratimit të ndryshimeve kushtetuese, ecurisë së suksesshme të procesit të skriningut dhe realizimin e reformave.

https://www.facebook.com/photo?fbid=665874844902037&set=pcb.665875014902020

Latest Posts

Ademi priti në takim ambasadorin Qehaja

Koordinatori i grupit parlamentar të Bashkimit Demokratik për Integrim, Arbër Ademi ka realizuar takim me Ambasadorin e Republikës së Kosovës, z. Florian Qehaja. Zhvillimet e...

30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetet për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...

30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetit për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...