Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...

Anijet bllokuan pamjen e Stambollit

U bë pothuajse e pamundur për të parë horizontin për shkak të dendësisë së anijeve nga deti i Sarayburnu-së drejt Avcılar. Dendësia vazhdon të rritet në rajonin ku ankorohen rreth 200 anije.

Anijet e pashfrytëzuara, mes të cilave janë sekuestrimi, duke mos rinovuar marrëveshjet me kompanitë, po presin të ankorohen nga brigjet e Stambollit Sarayburnu deri në Avcılar.

Për shkak të rritjes së numrit të anijeve, dendësia e parqeve të anijeve që shtrihen në Yeşilköy tani arrin deri në brigjet e Avcılar.

Në zonat ku janë ankoruar rreth 200 anije, bëhet pothuajse e pamundur të shihet horizonti nga bregu.Shumë anije që prisnin në këto zona vitet e mëparshme ose u mbytën aty ku ishin sepse nuk përdoreshin ose u rrëzuan në plazh për shkak të një stuhie.

Latest Posts

Atanasoski: Qëndrimi i VMRO-së kundër ndryshimeve kushtetuese, kundërshtim i politikës perëndimore të Maqedonisë së Veriut

Kundërshtimi i ndryshimeve kushtetuese, nga koalicioni VMRO-DPMNE – ‘Levica’, i dy partive parlamentare që kundërshtojnë përfshirjen e bullgarëve në Preambulë, si dispozitë e të...

Ky është Refki “Papiqulo”, pronari i BMW-së së famshme dhe me 225 gjoba në sirtar

Ky është personi më i famshëm aktualisht në Prishtinë, së fundmi i njohur me nofkën “Papi Chulo”, Refki Hajzeri. 34-vjeçari prej kohësh me veturën e...

Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...