Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...

Grubi realizoi takim me përfaqësuesin special të Mbretërisë së Bashkuar për Ballkanin Perëndimor, z. Stuart Peach

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi ka pritur në takim të dërguarin special të Mbretërisë së Bashkuar për Ballkanin Perëndimor, z. Stuart Peach bashkë me ambasadorin z. Mattheë Laëson.

Grubi thotë se fokusi I bisedës ishte mbi progresin e shënuar të vendit në rrugën e eurointegrimit, përkrahjen permanente të Mbretërisë së Bashkuar për avancimin e proceseve të zhvillimit demokratik të vendit mbi parimet e paqes dhe barazisë.

“Bashkëbiseduam mbi progresin e shënuar të vendit në rrugën e eurointegrimit, përkrahjen permanente të Mbretërisë së Bashkuar për avancimin e proceseve të zhvillimit demokratik të vendit mbi parimet e paqes dhe barazisë, si dhe rëndësinë e vazhdimësisë së luftës kundër krimit dhe korrupcionit, procesit të reformave, miratimit të ndryshimeve kushtetuese dhe nevojën e qasjes konstruktive nga të gjitha palët për realizimin e përpiktë të këtyre proceseve kruciale për perspektivën tonë europiane”, ka shkruar Grubi.

Latest Posts

Atanasoski: Qëndrimi i VMRO-së kundër ndryshimeve kushtetuese, kundërshtim i politikës perëndimore të Maqedonisë së Veriut

Kundërshtimi i ndryshimeve kushtetuese, nga koalicioni VMRO-DPMNE – ‘Levica’, i dy partive parlamentare që kundërshtojnë përfshirjen e bullgarëve në Preambulë, si dispozitë e të...

Ky është Refki “Papiqulo”, pronari i BMW-së së famshme dhe me 225 gjoba në sirtar

Ky është personi më i famshëm aktualisht në Prishtinë, së fundmi i njohur me nofkën “Papi Chulo”, Refki Hajzeri. 34-vjeçari prej kohësh me veturën e...

Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...