Eskobar: Qeveria e Maqedonisë së Veriut është një partner i mirë në zbatimin e agjendës së integrimit evropian të vendit

Maqedonia e Veriut ka bërë të gjitha reformat e nevojshme për të hapur derën e parë të BE-së, nd;rsa Qeveria ka kapacitete të bëjë...

BDI – Gostivar takim me drejtuesit e Këshillave Vendore

Kanë vijuar aktivitetet e degës së Bashkimit Demokratik për Integrim në Gostivar. Kësaj radhe, kryesia e degës ka zhvilluar takim me drejtuesit e Këshillave Vendore.

Me këtë rast, kryetari Valdet Xhaferi ka njoftuar drejtuesit e Këshillave Vendore me zhvillimet e fundit politike, ndërsa theks i veçant është vendosur në riorganizimin e Forumit Rinor, për çka, drejtuesit e Këshillave Vendore kanë marrë për sipër intesifikimin e aktiviteteve në vendbanimet ku veprojnë për anëtarësime të reja dhe strukturim sa më të ngjeshur të radhëve të Forumit Rinor.

Gjatë mbledhjes u diskutuan edhe çështje të tjera që lidhen me bashkëveprimin sa më korrekt mes Degës dhe Këshillave Vendore.

Kryetari Xhaferi, në mbledhje me drejtuesit e Këshillave Vendore ishte i shoqëruar nga nënkryetarët Arta Bilalli – Zendeli, Nexhati Jakupi dhe Veton Sadiku, si dhe sekretari i degës Fidan Jusufi dhe sekretar organizativ, Visar Muça.

Latest Posts

BE i bën presion Serbisë për sanksionet kundër Rusisë

Presioni i Bashkimit Evropian ndaj Serbisë është duke u rritur, për shkak të refuzimit të Beogradit për t’i mbështetur sanksionet ndaj Rusisë, thonë diplomatë evropianë. Nga...

Macron: Perëndimi duhet të shqyrtojë kërkesat e Rusisë për sigurinë, nëse Moska pranon të negociojë

Presidenti francez Emmanuel Macron thotë se Perëndimi duhet të shqyrtojë nevojën e Rusisë për garanci sigurie nëse Presidenti Vladimir Putin pranon të ulet në...