Deri të mërkurën e hapur mundësia për subvencionimin e pastrimit të oxhaqeve në Shkup

Qytetarët e Shkupit do të mund të aplikojnë deri të mërkurën për të marrë mbështetje financiare deri 1 200 denarë për pastrimin e oxhaqeve...

Mbi 5 miliardë euro kursimet e qytetarëve nëpër banka në Maqedoni

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut po kursejnë para, në kohë krize.

“Shuma e përgjithshme e depozitave bankare të popullatës në Maqedoni në muajin shtator është 325 miliardë denarë ose 5,27 miliardë euro, respektivisht paraqet rritje prej 5,41% në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar”, theksoi Fondi për Sigurimin e depozitave.

Ky fond dhe Shoqata e Bankave të Maqedonisë sot shënoi 28 Tetorin, Ditën Ndërkombëtare të Kursimit.

Nga Fondi thonë se sistemi bankar është i qëndrueshëm dhe sipas tyre, dëshmi për këtë është rritja e kursimeve të qytetarëve në banka.

Latest Posts

Kremlini mbron aleancën e sigurisë të udhëhequr nga Rusia

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov tha të dielën se përpjekjet për të shkatërruar një aleancë sigurie të udhëhequr nga Rusia kanë ekzistuar gjithmonë dhe...

Edi Rama: Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut janë më mirë se kurdoherë

Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë së cilës u dhanë porosi të qarta mbi bashkëpunimin...

Deri të mërkurën e hapur mundësia për subvencionimin e pastrimit të oxhaqeve në Shkup

Qytetarët e Shkupit do të mund të aplikojnë deri të mërkurën për të marrë mbështetje financiare deri 1 200 denarë për pastrimin e oxhaqeve...