30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetit për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...

Gjykata e Lartë hap rrugën për dëshminë e senatorit Graham

Gjykata e Lartë amerikane ka hequr ndalimin e përkohshëm të dëshmisë së senatorit Lindsey Graham në një hetim në Xhorxhia për ndërhyrje të mundshme të paligjshme në zgjedhjet e vitit 2020 nga presidenti i atëhershëm Donald Trump dhe aleatët e tij në këtë shtet.

 

Gjykata e Lartë të martën nuk la asnjë pengesë ligjore në rrugën e paraqitjes së senatorit Grahamit përpara një jurie të madhe të posaçme, e planifikuar tashmë për më 17 nëntor. Por në një urdhër të panënshkruar, gjyqtarët vunë në dukje se zoti Graham ende mund të ketë të drejtën të mos u përgjigjet disa pyetjeve.

 

Senatori i Karolinës së Jugut, një aleat kryesor i zotit Trump, kishte argumentuar se një dispozitë e Kushtetutës, klauzola e fjalimit dhe debatit, e mbron atë nga detyrimi për të dëshmuar. Gjykatat më të ulëta kishin kundërshtuar kërkesën e zotit Graham për një pezullim derisa të përfundonte çështja ligjore e ngritur prej tij./voa

Latest Posts

Ademi priti në takim ambasadorin Qehaja

Koordinatori i grupit parlamentar të Bashkimit Demokratik për Integrim, Arbër Ademi ka realizuar takim me Ambasadorin e Republikës së Kosovës, z. Florian Qehaja. Zhvillimet e...

30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetet për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...

30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetit për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...