Grubi në Click plus: Punojmë për të siguruar numrat dhe Kushtetuta do të ndryshohet

Maqedonia e Veriut ndodhet përpara vendimit final për sigurimin e 2/3 të votave në kuvend për të miratuar ndryshimet kushtetuese. Zëvendëskryeministri I parë Artan Grubi në emisionin “Click Plus” tha se do të sigurohen numrat e nevojshëm të deputetëve për të ndryshuar kushtetutën.

“Do të sigurohen numrat. Unë besoj së numrat që ka Aleanca për Shqiptarët dhe Besa. Jemi duke punuar shumë që të arriihet numri i duhur i deputetëve dhe të kemi 80 deputet madje, pra më tepër se sa pritshmëritë. Do të sigurohen numrat dhe kushtetuta do të ndryshohet”, deklaroi Grubi.