Në autostradën Veles-Shkup konfiskohen lëndë narkotike me vlerë mbi 250 mijë euro

Një aksion i madh policor është ndërmarrë në autostradën Veles-Shkup, nga ku janë konfiskuar lëndë narkotike në vlerë prej mbi 250 mijë euro, përcjell “Faktor”.

Në autostradën Veles-Shkup, në autostradën Veles-Shkup, është duke u zhvilluar një aksion i madh policor, gjatë të cilit është prerë një kanal ndërkombëtar i kontrabandës dhe është konfiskuar drogë në vlerë mbi 250 mijë euro.

Droga po transportohej me një automjet të markës “Volkswagen Touran”, drejtuar nga një banor nga Shkupi.

Nga Ministria e Brendshme konfirmon aksionin policor, ndërsa detajet do të bëhen të ditura nesër.