Deri të mërkurën e hapur mundësia për subvencionimin e pastrimit të oxhaqeve në Shkup

Qytetarët e Shkupit do të mund të aplikojnë deri të mërkurën për të marrë mbështetje financiare deri 1 200 denarë për pastrimin e oxhaqeve...

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi publikon vendimet e miratuara nga seanca e 97-të

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka njoftuar opinionin me vendimet e fundit qeveritare të miratuara në mbledhjen e 97-të të Qeverisë së Maqedonisë së Veriut.

Në rrjetin social Facebook, Grubi shkruan katër vendimet kyçe që morën dritë të gjëlbër nga qeveria.

Njoftimi i plotë pa ndërhyrje:

Nga Mbledhja e 97-të e Qeverisë sollëm:
Vendim për ndarjen e bursave edhe për studentët nga sfera e bujqësisë; veterinarisë dhe shkencave pyjore që nga ky vit akademik;
Obliguam të gjithë institucionet shtetërore që të shfrytëzojnë shërbimet e SHA Posta;
Shqyrtuam Informacionin për kontroll elektronik të ekzistencës dhe besueshmërisë për certifikatat dhe liçencat e dhëna me qëllim sigurisë më të madhe në komunikacion;
Vendim për dërgimin ose pjesëmarrjen e pjestarëve të Armatës në më shumë misione dhe operacione të NATO, Altea, KB.

Latest Posts

Kremlini mbron aleancën e sigurisë të udhëhequr nga Rusia

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov tha të dielën se përpjekjet për të shkatërruar një aleancë sigurie të udhëhequr nga Rusia kanë ekzistuar gjithmonë dhe...

Edi Rama: Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut janë më mirë se kurdoherë

Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë së cilës u dhanë porosi të qarta mbi bashkëpunimin...

Deri të mërkurën e hapur mundësia për subvencionimin e pastrimit të oxhaqeve në Shkup

Qytetarët e Shkupit do të mund të aplikojnë deri të mërkurën për të marrë mbështetje financiare deri 1 200 denarë për pastrimin e oxhaqeve...