30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetet për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...

Ibishi thotë se urdhri i fundit i Vuçiqit është kërcënim


Eksperti i sigurisë thotë se urdhri i fundit i Vuçiqit është kërcënim.

Njohësi i çështjeve të sigurisë, Nuredin Ibishi, ka thënë se ngritja e nivelit të gatishmërisë së forcave tokësore serbe në kufi me Kosovën janë kërcënim.

Ibishi në emisionin ‘dPt te Fidani’ në T7 tha se qëllimi përfundimtar i presidentit serb, Aleksandër Vuçiq është që serbët në veri të armatosen e t’i kundërvihen policisë së Kosovë, e që të shkaktohen viktima.

“Ky është kërcënim, edhe manovrat që i majti më herët, pra Vuciq ka marrë vendim që me aktivizu, me ngrit nivelin e gatishmërisë të forcave tokësore, atje në kufi me Kosovën. Kjo paraqet kërcënim.

Por, skenarët e Vuciqit njihen edhe më herët. Qëllimi i tij përfundimtar është që t’i armatos ata, t’i kundërvihen policisë e të shkaktohen viktima”, th ai.

Latest Posts

30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetet për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...

30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetit për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...

Rexhepi: Ligji per themelimin e Agjencisë për siguri në komunikacion miratohet në tremujorin e parë të 2023

Zëvendës ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bekim Rexhepi, sot mori pjesë në puntorinë e organizuar nga Ministria e Transportit dhe Lidhjeve në bashkpunim me...