30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetit për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...

Kuvendi vazhdon me seancën e 88-të

Shkup, 2 nëntor – Në Kuvend për sot u caktua vazhdimi i seancës së 88-të, ku në rend të ditës, mes tjerash, janë edhe ndryshimet e ligjeve për shoqata dhe parti politike.

Në kuadër të kësaj seance, dje deputetët e kanë miratuar Vendimin për risistemimin e mjeteve mes shfrytëzuesve të buxhetit të pushtetit qendror dhe mes fondeve për vitin 2022, ndërsa debatuan edhe për Propozim ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për energjetikë, si dhe për plotësimin e Ligjit për rezerva të obliguara të naftës, me procedurë të shkurtuar.

Po ashtu, debate të përgjithshme mes tjerash ka pasur edhe për Propozim ligjet për ndryshimin e Ligjit për mbrojtje të fëmijëve, të Ligjit për punësim dhe sigurim në rast të papunësisë, si dhe të Ligjit për mbrojtje sociale.

Latest Posts

Furnizimi me armë, riparimi i rrjetit elektrik në qendër të takimit Blinken – Kuleba

Sekretari amerikan i Shtetit Antony Blinken u zotua sot të vazhdojë mbështetjen e NATO-s për Ukrainën në një takim me ministrin e Jashtëm ukrainas,...

Ademi priti në takim ambasadorin Qehaja

Koordinatori i grupit parlamentar të Bashkimit Demokratik për Integrim, Arbër Ademi ka realizuar takim me Ambasadorin e Republikës së Kosovës, z. Florian Qehaja. Zhvillimet e...

30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetet për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...