Eskobar: Qeveria e Maqedonisë së Veriut është një partner i mirë në zbatimin e agjendës së integrimit evropian të vendit

Maqedonia e Veriut ka bërë të gjitha reformat e nevojshme për të hapur derën e parë të BE-së, nd;rsa Qeveria ka kapacitete të bëjë...

Grubi prezanton disa nga projektet kapitale të parapara në Buxhetin e vitit 2023

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi përmes një njoftimi në rrjetin social Facebook, ka njoftuar opinionin me disa nga projektet kapitale që janë paraparë në Buxhetin e vitit 2023.

Grubi, ka numëruar disa nga mega projektet që përfshijnë fusha të ndryshme, nisur nga infrastruktura, ujësjellësi, investime në arsim, kulturë dhe rekreacion.

“Buxheti për vitin 2023, mes tjerash, parasheh:
250 milionë euro për Korridorin 8 dhe 10-D;
187 milionë euro për autostradën Shkup – Bllacë;
3.5 milionë euro për ta përfunduar Ujësjellësin në komunën e Likovës;
Mjete për projektim të Pallatit të Kulturës në Saraj;
Mjete për shkollën në Rashçe në Saraj të parapara në programin e Ministrisë së Arsimit;
60 milionë denarë për përfundimin e Spitalit të Kërçovës;
Mjete për pishinën dhe sallën sportive “Partizan” në Çair të parapara në programin e Agjencionit për Rini dhe Sport;
145 milionë denarë për Bibliotekën dhe Teatrin në Tetovë.” – ka shkruar Grubi në faqen e tij zyrtare në rrjetin social Facebook.

Latest Posts

BE i bën presion Serbisë për sanksionet kundër Rusisë

Presioni i Bashkimit Evropian ndaj Serbisë është duke u rritur, për shkak të refuzimit të Beogradit për t’i mbështetur sanksionet ndaj Rusisë, thonë diplomatë evropianë. Nga...

Macron: Perëndimi duhet të shqyrtojë kërkesat e Rusisë për sigurinë, nëse Moska pranon të negociojë

Presidenti francez Emmanuel Macron thotë se Perëndimi duhet të shqyrtojë nevojën e Rusisë për garanci sigurie nëse Presidenti Vladimir Putin pranon të ulet në...