Eskobar: Qeveria e Maqedonisë së Veriut është një partner i mirë në zbatimin e agjendës së integrimit evropian të vendit

Maqedonia e Veriut ka bërë të gjitha reformat e nevojshme për të hapur derën e parë të BE-së, nd;rsa Qeveria ka kapacitete të bëjë...

Vazhdime të tri seancave kuvendore

Kuvendi sot duhet të vazhdojë me seancën e 79-të, të 88-të dhe të 82-të. Deputetët gjatë seancës së 79-të dje debatuan për Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për kujdesin shëndetësor, me procedurë të shkurtuar. Votimi për këtë pikë do të caktohet më vonë.

Në rendin e ditës të kësaj seance janë disa projekt-zgjidhje ligjore, duke përfshirë projektligjin për inspektimin financiar në sektorin publik dhe projektligjin për kërkesat teknike për produktet dhe vlerësimin e konformitetit, si dhe draft llogarinë përfundimtare të Buxhetit për vitin 2021.

Latest Posts

BE i bën presion Serbisë për sanksionet kundër Rusisë

Presioni i Bashkimit Evropian ndaj Serbisë është duke u rritur, për shkak të refuzimit të Beogradit për t’i mbështetur sanksionet ndaj Rusisë, thonë diplomatë evropianë. Nga...

Macron: Perëndimi duhet të shqyrtojë kërkesat e Rusisë për sigurinë, nëse Moska pranon të negociojë

Presidenti francez Emmanuel Macron thotë se Perëndimi duhet të shqyrtojë nevojën e Rusisë për garanci sigurie nëse Presidenti Vladimir Putin pranon të ulet në...