Të shprehurit më mirë në gjuhë të huaja sesa në gjuhën amtare po shqetëson mësimdhënësit në shkolla

Të shprehurit më mirë në gjuhë të huaja sesa në gjuhën amtare po shqetëson mësimdhënësit në shkolla. Mexhait Ameti, mësues i gjuhë angleze tha...

Drejtori Halili priti në takim ministrin kazak, Kuanturov: Forcojmë eko sistemin startup

DFIZHT Festim Halimi realizoi takim zyrtar me një delegacion nga Republika e Kazakistanit të udhëhequr nga ministri i Ekonomisë Kombëtare, Kuanturov Alibek.

Në takim u diskutua për realizimin e bashkëpunimit mes dy vendeve, forcimin e eko sistemit startup si dhe për mundësitë për investime të reja.

DFIZHT Halili prezantoi programin e punës së fondit dhe instrumentet për mbështetjen e ndërmarrjeve inovative nga vendi.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=680838260273310&set=pcb.680839103606559

Latest Posts

Rusia nuk i ndal bombardimet/ Rikthehet energjia elektrike në Kiev

Bombardimet ruse  vijojnë  në ditën e 277. Si pasojë e sulmeve të fundit në një qytet  në Ukrainën qendrore disa shtëpi dhe ndërtesa...

110 vjetori i pavarësisë/ Shqipëria dhe Kosova mblidhen në Kuvend të përbashkët

Shqipëria dhe Kosova kanë zhvilluar sot mbledhjen e parë të përbashkët mes tyre në Kuvend, me rastin e 110 vjetorit të pavarësisë.   Mbledhja e...

Ukraina nis programin e ndihmës ushqimore për të marrë mbështetjen afrikane dhe aziatike

Ukraina ka njoftuar për nisjen e një programi ndërkombëtar ndihme të quajtur “Gruri nga Ukraina”, një iniciativë kjo për të fituar mbështetjen e...