30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetit për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...

Salla sportive “Nuri Mazari”, Grubi: Mbetemi të përkushtuar në realizimin e projekteve në çdo komunë

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi sot bashkë kryetarin Ali Ahmeti dhe ministra nga kabineti qeveritar kanë qëndruar në qytetin e Strugës ku në fshatin Dollogozhdë është vendosur gurrëthemeli për ndërtimin e sallës sportive që do të mbajë emrin e dëshmorit Nuri Mazari.

Uroj proces të mbarë pune në realizimin sa më të shpejtë të këtij projekti të rëndësishëm për nevojat edukativo-arsimore dhe rekreative të rinisë së kësaj zone, ka shkruar mes tjerave Grubi.

Bashkë me kryetarin Ali Ahmeti, ministrin e Arsimit dhe Shkencës Jeton Shaqiri, ministrin e Punëve të Jashtme Bujar Osmani, kryetarin e komunës së Strugës Ramiz Merko dhe banorët e fshatit Dollogozhdë vendosëm sot gurthemelin e sallës së re sportive që do të mbajë emrin e dëshmorit të kombit nga ky vend, Nuri Mazari.

Uroj proces të mbarë pune në realizimin sa më të shpejtë të këtij projekti të rëndësishëm për nevojat edukativo-arsimore dhe rekreative të rinisë së kësaj zone.

Mbetemi plotësisht të përkushtuar në realizimin e premtimeve programore dhe projekteve të jetës cilësore në çdo komunë.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=672205477602307&set=pcb.672206057602249

Latest Posts

Ademi priti në takim ambasadorin Qehaja

Koordinatori i grupit parlamentar të Bashkimit Demokratik për Integrim, Arbër Ademi ka realizuar takim me Ambasadorin e Republikës së Kosovës, z. Florian Qehaja. Zhvillimet e...

30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetet për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...

30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetit për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...