Grubi: Më 14 Nëntor do të mbajmë seancë të përbashkët me Shqipërinë

Seanca e përbashkët qeveritare ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë do të mbahet më datë 14 nëntor në Shkup.

Këtë informacion e ka konfirmuar Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi, përmes një njoftimi zyrtar në rrjetin social Facebook.

Grubi shkruan se një ndër pikat e aprovuara në mbledhjen e 100-të të Qeverisë, është dhe informacioni për seancën e përbashkët qeveritare.