Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...

Konkursi për subvencionimin e mjeteve për instrument të blerë muzikor në vitin shkollor/akademik 2022/2023

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka shpallur konkurs për subvencionimin e mjeteve për instrument të blerë muzikor në vitin shkollor/akademik 2022/2023.

Ministria do të rikthejë një pjesë në vlerë prej 75 për qind të mjeteve të paguara për një instrument muzikor të blerë, por jo më shumë se 100.000 denarë. Konkursi është për blerjen e 25 veglave muzikore nga nxënësit e rregullt dhe për 25 instrumentet muzikore nga studentë të rregullt, të cilët duhet të regjistrohen në shkollat ​​e mesme shtetërore, pra në institucionet e arsimit të lartë shtetëror ku mësohet muzika.

Konkursi i publikuar në faqen e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës rendit kushtet që duhet të plotësohen, dokumentet e nevojshme dhe mënyrën e aplikimit për suvencionim të mjeteve për instrument të blerë muzikor.

Afati për dorëzimin e aplikacioneve është 60 ditë nga shpallja e konkursit.

Latest Posts

Atanasoski: Qëndrimi i VMRO-së kundër ndryshimeve kushtetuese, kundërshtim i politikës perëndimore të Maqedonisë së Veriut

Kundërshtimi i ndryshimeve kushtetuese, nga koalicioni VMRO-DPMNE – ‘Levica’, i dy partive parlamentare që kundërshtojnë përfshirjen e bullgarëve në Preambulë, si dispozitë e të...

Ky është Refki “Papiqulo”, pronari i BMW-së së famshme dhe me 225 gjoba në sirtar

Ky është personi më i famshëm aktualisht në Prishtinë, së fundmi i njohur me nofkën “Papi Chulo”, Refki Hajzeri. 34-vjeçari prej kohësh me veturën e...

Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...