Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...

Ratkoceri: Albanofobia maqedonase tejkalon edhe bulgarofobinë

Gazetari i njohur dhe botues i gazetës Koha, Arben Ratkoceri në një postim të fundit ka kritikuar histerinë e krijuar në opinionin maqedonas pasi një shqiptar fitoi në një votim demokratik në mesin e prokurorëve për kreun e Prokurorisë për krim të organizuar dhe korrupsion.

Etiketimi për paaftësi vetëm se është shqiptar (dhe ua ka prish matematikat), është i PAPRANUESHË, shkruan kështu Ratkoceri.

Histeria kundër një shqiptari në krye të Prokurorisë është ALBANOFOBI ekstreme, edhepse personi është zgjedhur në zgjedhje të drejtpërdrejta nga shumica dërmuese e prokurorëve maqedonas. Etiketimi për paaftësi vetëm se është shqiptar (dhe ua ka prish matematikat), është i PAPRANUESHËM. Dhe, derisa politika nuk mundet ta mbrojë, këtë duhet ta bëjë shoqëria civile, mediat, opinionistët, ekspertët… Dhe po, asgjë nuk është Bullgarofobia në këtë vend çka është Alfbanobofia i instaluar fuqishëm në shtetin e thell, media, intelektual, OJQ, akademi…!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0a8AJbFMsxDUuVrnBxbhHCFGCzcCAnBbPAEtP38KsCMD9hry5pD1KEMXEgsUPrNLSl&id=1458702032https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0a8AJbFMsxDUuVrnBxbhHCFGCzcCAnBbPAEtP38KsCMD9hry5pD1KEMXEgsUPrNLSl&id=1458702032

Latest Posts

Atanasoski: Qëndrimi i VMRO-së kundër ndryshimeve kushtetuese, kundërshtim i politikës perëndimore të Maqedonisë së Veriut

Kundërshtimi i ndryshimeve kushtetuese, nga koalicioni VMRO-DPMNE – ‘Levica’, i dy partive parlamentare që kundërshtojnë përfshirjen e bullgarëve në Preambulë, si dispozitë e të...

Ky është Refki “Papiqulo”, pronari i BMW-së së famshme dhe me 225 gjoba në sirtar

Ky është personi më i famshëm aktualisht në Prishtinë, së fundmi i njohur me nofkën “Papi Chulo”, Refki Hajzeri. 34-vjeçari prej kohësh me veturën e...

Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...