Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...

Gjermania plan emergjent për strehimin e refugjatëve

Berlini po kalon në fazën e dytë të një plani emergjent për të akomoduar refugjatët, njoftoi sot senatorja për Integrimin, Punën dhe Çështjet Sociale në Berlin, Katja Kipping.

 

 

“Në kryeqytetin gjerman po mbërrijnë gjithnjë e më shumë refugjatë dhe pothuajse në çdo objekt publik nuk ka vende të lira”, tha Kipping.

 

 

Plani synon të përshpejtojë procedurat për caktimin e strehimit të refugjatëve.

 

 

“Kipping po shqyrton vendimin për ngritjen e një strehe të madhe emergjente për mijëra refugjatë”, raportoi gazeta gjermane “Tagesspiegel”.

 

 

Për të qetësuar disi situatën dhe për të shmangur të pastrehët midis refugjatëve, duhej te ishin siguruar vendstrehime për 4000 persona.

Latest Posts

Atanasoski: Qëndrimi i VMRO-së kundër ndryshimeve kushtetuese, kundërshtim i politikës perëndimore të Maqedonisë së Veriut

Kundërshtimi i ndryshimeve kushtetuese, nga koalicioni VMRO-DPMNE – ‘Levica’, i dy partive parlamentare që kundërshtojnë përfshirjen e bullgarëve në Preambulë, si dispozitë e të...

Ky është Refki “Papiqulo”, pronari i BMW-së së famshme dhe me 225 gjoba në sirtar

Ky është personi më i famshëm aktualisht në Prishtinë, së fundmi i njohur me nofkën “Papi Chulo”, Refki Hajzeri. 34-vjeçari prej kohësh me veturën e...

Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...