Eskobar: Qeveria e Maqedonisë së Veriut është një partner i mirë në zbatimin e agjendës së integrimit evropian të vendit

Maqedonia e Veriut ka bërë të gjitha reformat e nevojshme për të hapur derën e parë të BE-së, nd;rsa Qeveria ka kapacitete të bëjë...

Qeveria i qet në shtije disa vetura zyrtare të Ministrisë së Ekonomisë


“S’po përdoren”, Qeveria i qet në shtije disa vetura zyrtare të Ministrisë së Ekonomisë.

Ministria e Ekonomisë i ka hedhur në shtitje disa vetura zyrtare të cilat janë konsideruar të papërdorshme dhe jashtë funksionit të këtij dikasteri, raporton Gazeta Express.

Kryeministri Albin Kurti tha se ky vendim po merret me qëllim të “menaxhimit efektiv ekonomik dhe të mbrojtjes së pasurisë jofinanciare”.

“Duke qenë se shumë nga këto automjete nuk janë në përdorim dhe kanë krijuar barrë për mirëmbajtjen e tyre, dhe me qëllim të menaxhimit më efektiv ekonomik dhe të mbrojtjes së pasurisë jofinanciare, Ministria e Ekonomisë ka propozuar që përmes ankandit publik, të njëjtat të vihen në shitje”, tha Kurti.

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, tha se këto vetura i kanë identifikuar si problem, dhe sipas saj, ato “nuk përdoren, por kirjojnë shpenzime të panevojshme”.

Latest Posts

BE i bën presion Serbisë për sanksionet kundër Rusisë

Presioni i Bashkimit Evropian ndaj Serbisë është duke u rritur, për shkak të refuzimit të Beogradit për t’i mbështetur sanksionet ndaj Rusisë, thonë diplomatë evropianë. Nga...

Macron: Perëndimi duhet të shqyrtojë kërkesat e Rusisë për sigurinë, nëse Moska pranon të negociojë

Presidenti francez Emmanuel Macron thotë se Perëndimi duhet të shqyrtojë nevojën e Rusisë për garanci sigurie nëse Presidenti Vladimir Putin pranon të ulet në...