Deri të mërkurën e hapur mundësia për subvencionimin e pastrimit të oxhaqeve në Shkup

Qytetarët e Shkupit do të mund të aplikojnë deri të mërkurën për të marrë mbështetje financiare deri 1 200 denarë për pastrimin e oxhaqeve...

Sot mblidhen dy komisione parlamentare

Në Kuvend sot mbledhje do të mbajnë Komisionet për financim dhe buxhet dhe ai për mbrojtje e siguri.

Propozim- ligji për mbështetjen financiare të kategorive të rrezikuara sociale të qytetarëve për përballje me krizën energjetike, në procedurë të shkurtuar është pika e vetme në rendin e ditës së Komisionit për financim dhe buxhet.

Anëtarët e Komisionit për mbrojtje dhe siguri, madje do të diskutojnë për tre propozim-vendime, për dërgim të pjesëtarit të Armatës në operacionin ndërkombëtar të Bashkimit Evropian “ALTEA” në Bosnje e Hercegovinë, për dërgimin e pjesëtarëve të Armatës për pjesëmarrje në operacionin e Organizatës së Kombeve të Bashkuara “UNIFIL” në Republikën e Libanit (janar 2023 deri në korrik 2023) dhe për dërgimin e një anëtari të Armatës për pjesëmarrje në operacionin ndërkombëtar të Bashkimit Evropian “EUTM RCA” në Republikën e Afrikës Qendrore.

Latest Posts

Kremlini mbron aleancën e sigurisë të udhëhequr nga Rusia

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov tha të dielën se përpjekjet për të shkatërruar një aleancë sigurie të udhëhequr nga Rusia kanë ekzistuar gjithmonë dhe...

Edi Rama: Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut janë më mirë se kurdoherë

Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë së cilës u dhanë porosi të qarta mbi bashkëpunimin...

Deri të mërkurën e hapur mundësia për subvencionimin e pastrimit të oxhaqeve në Shkup

Qytetarët e Shkupit do të mund të aplikojnë deri të mërkurën për të marrë mbështetje financiare deri 1 200 denarë për pastrimin e oxhaqeve...