Shkëlzen Gashi: Opozita ka urrejtje patologjike ndaj Kurtit


Gashi: Opozita ka urrejtje patologjike ndaj Kurtit.

Analisti Shkëlzen Gashi ka thënë se opozita ka urrejtje patologjike ndaj kryeministrit Albin Kurti.

Përmes një shkrimi në Facebook, Gashi ka rekomanduar edhe një “terapi” për opozitën.

“1. ecje e shpejtë çdo ditë nëpër shtigjet e gërmisë (9.6 km të tri shtigjet, kryhet per max 90 min);

2. ushqim i shnetshëm, kryesisht pemë e perime… ujë me ph mbi 8, vo veç t’katunit, vaj ullini ekstra virgjin…

3. terapi grupore n’hapësina t’mëdha e t’mbylluna, pa prani t’mediave dhe pa telefona, ku e shani fort albin kurtin dhe e nxjerrni krejt t’keqtit”, shkroi Gashi.