Lumir Abdixhiku: Thellësisht i tronditur nga sulmi në Stambol


Abdixhiku: Thellësisht i tronditur nga sulmi në Stambol.

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës Lumir Abdixhiku, e ka dënuar sulmin në Stamboll.

Abdixhiku tha se bashkëndjenë me popullin turk.

Ai theksoi se sulmet e tilla na kujtojnë që të jemi abshkë dhe të mobilizuar.

“Thellësisht i tronditur nga sulmi i sotëm në Stamboll. Në këto momente të rënda për popullin turk, bashkëndjej dhimbjen e madhe për familjet që humbën më të dashurit e tyre ndërsa të lënduarve ju uroj shërim të shpejtë. Sulmet e tilla na kujtojnë që shtetet duhet të jenë bashkë e të mobilizuar kundër çdo sulmi dhe çdo agresori që cenon sigurinë “, tha Abdixhiku.

Deri më tani si pasojë e shpërthimit raportohet se kanë vdekur gjashtë persona dhe janë plagosur mbi 80 të tjerë.