Publikohen 21 marrëveshjet e nënshkruara/ Grubi: Përmbyllëm një ditë mjaftë produktive

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi njëherit edhe Ministër për Sistem Politik ka zbuluar 21 marrëveshjet e nënshkruara në seancën e përbashkët mes Maqedonisë dhe Shqipërisë.

Sipas Grubit, sot ka qenë një ditë shumë produktive e cila u përmbyll me miratimin e tre konkluzioneve prioritare dhe nënshkrimin e 21 akteve të rëndësishme nga sektorë të ndryshëm.

Statusi i plotë: