Drejtori i Burgut të Tetovës: “Zero drogë, zero korrupsion, ju zotohem se e mbaj premtimin e Ali Ahmetit”

Drejtori i Burgut të Tetovës ka shkruar një postim në Facebook ku thot se nuk duhet guxim për të shkelur ligjin, por duhe guxim për ta zbatuar ligjin. Havziju tha se ai e ka pranuar këtë detyrë për të udhëhequr me institucionin me ndershmëri, për tu shërbyer dhe ndihmur atyre që janë në vuajtje të dënimit në suaza të ligjit.

Në shkrimin e tij, drejtori tregoi se kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti i kishte thënë që do të marrësh post, por të kryesh punën me nderë dhe përkushtim, dhe se ky ishte betuar që nuk do të lëvizi asnjë hap kundër këtij amaneti.
Ju pëlqen ose jo, unë do të jem kundër çdo kujë përderisa shoh se ka devijuar rrugën dhe kodeksin e punës dhe postit për të cilën jemi betuar se do ta ushtrojmë me nderë. Asnjëherë nuk do të jem kra askujtë që do të mbron të ligun dhe të ofendojë të drejtin ose krah atyre që mundohen që këtë institucion ta devijojnë nga rruga në të cilën me mund e me shpirt dhe sakrificë e kemi arritur gjatë periudhës që unë po udhëheq me Burgun e Tetovës, dhe jam krenarë që tash ka vetëm një drejtor dhe një zëvëndës që menaxhonë, jo më shumë,ka shkruar Havziju.

Havziju tha se e di që ju vje zor të pranoni që institucioni ndëshkues Burgu i Tetovës të mos jet vatër e korupcionit dhe drogës. I vetëdijshëm se do të ketë trillime, por unë do të vazhdoj të kryej punën time me pëkushtim dhe ndershmëri.

Flisni,shpifni sa të doni sepse shpifës kishte edhe Pejgamberi a.s por asnjëherë nuk do të më devijoni nga rruga që jam betuar. Unë nuk mund të ndryshoj mendjen e atyre të cilët kanë gabuar rrugën por ata që duan të përmisohen nga ky vend të dalin njerëz të risocijalizuar që mund ti rrikthehen jetës normale sa më afër familjeve të tyre do të punojmë 24 orë. Unë asnjëherë nuk do ta nxi fytyrën e familjes sime, kryetarit Ali Ahmeti dhe vetes sime,, shkroi Havziju më tutje.