Miroslav Lajçaku deklarohet për takimin me Memli Krasniqin: Folëm edhe për rrugën përpara drejt dialogut


Lajçaku shkruan për takimin me Krasniqin: Folëm edhe për rrugën përpara drejt dialogut.

Emisari special i BE-së, për dialogun, Miroslav Lajçak, ka shkruar se ishte kënaqësi ta priste në zyrën e tij, kreun e PDK-së, Memli Krasniqin.

Ai mes tjerash thotë se me Krasniqin, kanë biseduar për situatën e përgjithshme në Kosovë, kryesisht rrugën përpara drejt dialogut.

“I kënaqur për të mirëpritur kreun e PDK-së, MemliKrasniqin, sot në Bruksel. Ne folëm për situatën e përgjithshme në Kosovë dhe për rrugën përpara në dialog. Ndamë shqetësimet e BE-së për zhvillimet e fundit në marrëdhëniet ndërmjet Kosovës dhe Serbisë”.