Prokuroria Speciale shënjestron rastin “Reflektori”, 11 persona të përfshirë për narkotikë


Prokuroria Speciale ka shënjestruar një rast të koduar me emrin “Reflektori”, ku të përfshirë janë 11 persona për “Blerje, posedim, shpëlarje dhe shitje e pa autorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge”.

Kështu është bërë e ditur nga vetë Prokuroria me anë të një komunikate për media, pa dhënë detaje shtesë lidhur me rastin.

“Kryeprokurori i Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës, Blerim Isufaj, ka mbajtur sot takimin e radhës me ekipin e përbashkët për përzgjedhjen dhe shënjestrimin e Krimeve të Rënda, ku kanë shënjestruar një (1) rast të ri me njëmbëdhjetë (11) persona”, thuhet në komunikatë.

“Prokuroria Speciale njofton se rasti i shënjestruar është i koduar me emrin “Reflektori”, ku janë të përfshirë njëmbëdhjetë (11) persona, për veprën penale ‘’Blerja, posedimi, shpëlarja dhe shitja e pa autorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge’’ nga neni 267 paragrafi 2 lidhur me nenin 275 paragrafi 1 nën paragrafi 1.1 të KPRK-së, si dhe për veprën penale ‘’Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armeve’’ nga neni 366 paragrafi 1 të KPRK-së”, përfundon komunikata.