Arrestohet me drogë vëllau i Blerim Sejdiut

Sot në lagjen Drenovec është arrestuar me drogë vëllau i kryetarit të komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu. Siç mësohet jozyrtarisht ai është arrestuar në veturë dhe nuk dihet nëse është shitës apo përdorues i saj. Policia pas arrestimit ka vazhduar me aksionin e saj për të zbular edhe persona të tjerë që kanë shitur sasitë e drogës. Ende nuk bëhet e ditur se çfarë droge është.