Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...

Bankroton NPK “Tetova”, punësimet e militantëve nuk ndalen

Komuna e Tetovës do të ndaj buxhet për pagesën e rrogave të NPK “TETOVA” -Tetovë
25.000.000 denarë informon Tetovasot.

Kjo u vendos në Seancën e pestë të Këshillit Komunal të Komunës së Tetovës.

Por çështja kryesore mbetet tek një institucion siç është NPK që prej kohësh është thuajse në një bankrot,me punëtorë që me muaj nuk marrin paga por që komuna i ndihmon me këto mjete dhe me këtë punësimet e militantëve nuk po ndalen.

Edhe pse komuna e Tetovës dhe ndërmarrjet e saja janë në borxhe të mëdhaja, punësimet me kontratat në vepēr nuk ndalen nga autoritetet përgjegjëse .
NPK kishte një borxh prej 9.7 milion euro ndërsa tani ky borxh është më i madh dhe arrin në 10.1 milion euro.

Latest Posts

Atanasoski: Qëndrimi i VMRO-së kundër ndryshimeve kushtetuese, kundërshtim i politikës perëndimore të Maqedonisë së Veriut

Kundërshtimi i ndryshimeve kushtetuese, nga koalicioni VMRO-DPMNE – ‘Levica’, i dy partive parlamentare që kundërshtojnë përfshirjen e bullgarëve në Preambulë, si dispozitë e të...

Ky është Refki “Papiqulo”, pronari i BMW-së së famshme dhe me 225 gjoba në sirtar

Ky është personi më i famshëm aktualisht në Prishtinë, së fundmi i njohur me nofkën “Papi Chulo”, Refki Hajzeri. 34-vjeçari prej kohësh me veturën e...

Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...