Kuvendin gjatë këtij viti e kanë vizituar mbi 6000 vizitorë

Shkup, 20 Nëntor – Në vitin 2022 Kuvendin e kanë vizituar 6027 vizitorë në 169 turne të organizuara, bëjnë të ditur Instituti Parlamentar.

  • Me dy turet e zhvilluara këtë javë është arritur numri prej 6027 vizitorëve në legjislaturën në vitin 2022. Në kuadër të 169 tureve të organizuara këtë vit, vizitorët patën mundësinë të njihen me ambientet e brendshme të legjislaturës dhe dhomat më përfaqësuese, të mësojnë për historinë, organizimin dhe funksionimin e Kuvendit dhe të shohin se ku punojnë deputetët. Falenderojmë të gjithë vizitorët që ishin pjesë e tureve tona, thuhet në postimin e Institutit Parlamentar në Facebook.

Kuvendin e vizitojnë nxënës të shkollave fillore dhe të mesme, nxënës, qytetarë. Kuvendi mund të vizitohet të premteve ose në orë të caktuara të martën dhe të enjten me njoftim paraprak.

– Udhëtimet realizohen gjatë ditëve të hapura – çdo të premte (herë çdo orë nga 9 e mëngjesit deri në 15 pasdite) ose nga e marta në të enjte nga ora 9 e mëngjesit deri në 10 paradite. Nëse jeni të interesuar të jeni pjesë e tureve të organizuara, zgjidhni një takim që ju përshtatet dhe dërgoni një mesazh në këtë profil, telefononi në numrin e telefonit 02/3182 227 ose e-mail: parl.inst@sobranie.mk dhe organizoni vizitën tuaj, thuhet në njoftimin e Institutit Parlamentar.