Deri të mërkurën e hapur mundësia për subvencionimin e pastrimit të oxhaqeve në Shkup

Qytetarët e Shkupit do të mund të aplikojnë deri të mërkurën për të marrë mbështetje financiare deri 1 200 denarë për pastrimin e oxhaqeve...

Marrëveshjet me Shqipërinë/ Grubi: Ulim kostot e shpenzimet për qytetarët dhe mallërat

Duke folur më tej për mbledhjen e përbashkët me Shqipërinë dhe marrëveshjet e nënshkruara, Grubi tha se kështu ulim kostot e shpenzimeve dhe krijojme qasje më të lehtë.

Edi Rama ishte shumë i kënaqur me mbledhjen e përbashkët me 21 marrëveshje bilaterale dhe 3 konkluza të propozuara nga unë, Rama na mundësoi neve të kemi qasje në portin e Durrësit falas, për malltat qe do të tregtohet për RMV-në dhe do të doganohen në Portin e thatë të Strugës. One Stop Shopi duhet të filloj me 1 janar të themi, ndërsa marrëveshjet tjera janë nga fusha të ndryshme si kultura, bujqësia etj. Me hekurudhe ideja është të lidhemi nga Kërçova në fshatin Lin dhe të vazhdohet deri në Durrës. E treta është pika e re kufitare që do të jetë më ndërtim në të reliev më të rrafshtë, sepse Qafë Thana është ndërtim në maje mali. Kështu ulim kostot e shpenzimeve dhe krijojme qasje më të lehtë.

Latest Posts

Kremlini mbron aleancën e sigurisë të udhëhequr nga Rusia

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov tha të dielën se përpjekjet për të shkatërruar një aleancë sigurie të udhëhequr nga Rusia kanë ekzistuar gjithmonë dhe...

Edi Rama: Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut janë më mirë se kurdoherë

Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë së cilës u dhanë porosi të qarta mbi bashkëpunimin...

Deri të mërkurën e hapur mundësia për subvencionimin e pastrimit të oxhaqeve në Shkup

Qytetarët e Shkupit do të mund të aplikojnë deri të mërkurën për të marrë mbështetje financiare deri 1 200 denarë për pastrimin e oxhaqeve...