Deri të mërkurën e hapur mundësia për subvencionimin e pastrimit të oxhaqeve në Shkup

Qytetarët e Shkupit do të mund të aplikojnë deri të mërkurën për të marrë mbështetje financiare deri 1 200 denarë për pastrimin e oxhaqeve...

Ulen çmimet e karburanteve në Maqedoni!

Çmimi i benzinës BS-95 ulet për 3 denarë, ndërsa çmimi i benzinës BS-98 do të ulet për 1,5 denarë. Çmimi i naftës ulet për 3 denarë, kurse vaji ekstra i lehtë do të shitet për 2,5 denarë më lirë. Sipas Komisionit Rregullator për Energjetikë çmimet e reja hyn në fuqi pas mesnatës.

Çmimet sipas vendimit të fundit:

EUROSUPER BS 95/ 88,50 (denarë/litër)
EUROSUPER BS 98/ 95,50 (denarë/litër)
EURODIZEL/ 90,00 (denarë/litër)
Vaj ekstra i lehtë/ 85,50 (denarë/litër)

Latest Posts

Kremlini mbron aleancën e sigurisë të udhëhequr nga Rusia

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov tha të dielën se përpjekjet për të shkatërruar një aleancë sigurie të udhëhequr nga Rusia kanë ekzistuar gjithmonë dhe...

Edi Rama: Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut janë më mirë se kurdoherë

Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë së cilës u dhanë porosi të qarta mbi bashkëpunimin...

Deri të mërkurën e hapur mundësia për subvencionimin e pastrimit të oxhaqeve në Shkup

Qytetarët e Shkupit do të mund të aplikojnë deri të mërkurën për të marrë mbështetje financiare deri 1 200 denarë për pastrimin e oxhaqeve...