Komuna e Tetovës në gjumë përderisa shiu i rrëmbyeshëm përmbyt shtëpitë e qytetarëve

Reshjet e shiut vërshuar bodrumët e shtëpive.

Një pjesë e rrugëve të Tetovës ngjajnë si liqene derisa situata momentale më e vështirë paraqitet tek shkolla bujqësore dhe tek kazerma e qytetit.