30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetit për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...

Çmime të reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë në Maqedoni njofton se nga mesnata do të ulen çmimet e derivateve të naftës.

Çmimi i benzinës do të ulet për 2,5 denarë, ndërsa çmimi i naftës dhe vajit ekstra të lehtë mbetet i njëjtë.

Çmimet sipas vendimit të fundit:

EUROSUPER BS 95/ 86,50 (denarë/litër)

EUROSUPER BS 98/ 88,50 (denarë/litër)

EURODIZEL/ 90,00 (denarë/litër)

Vaj ekstra i lehtë/ 85,50 (denarë/litër)

Mazuti/ 43 denarë për kilogram.

Latest Posts

Ademi priti në takim ambasadorin Qehaja

Takim me ambasadorin e Republikës së Kosovës në vendin tonë, Florian Qehaja. Me ambasadorin Qehaja shkëmbyem përvojat tona lidhur me procesin integrues të vendit në...

30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetet për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...

30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetit për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...