Shkup: Një vajzë është sulmuar nga një djalë në parking dhe më pas atë e ka rrahur nëna e saj

Me datë 20.11.2022 në ora 17:50, një grua 26 vjeçare nga Shkupi ka lajmëruar në polici se rreth orës 13:00 në një parking në Shkup, pas një debati të mëparshëm është sulmuar fizikisht nga i dashuri 36 vjeçar nga Shkupi, tha policia.

36-vjeçari më vonë ka raportuar se rreth orës 13:30 është sulmuar fizikisht nga nëna e të dashurës së tij në një parking në Shkup.

Po ndërmerren masa për zbardhjen e rastit.