Grubi takon u.d. Ambasadorin Gjerman Otto Graf: Ndryshimet kushtetuese këtë vit!

Zëvendës kryetari i parë i Qeverisë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, z. Artan Grubi, ka pritur në takim ushtruesin e...

Muhamet Hamiti tregon pse Ibrahim Rugova e prezantoi flamurin dardan


Hamiti tregon pse Ibrahim Rugova e prezantoi flamurin dardan.

Muhamet Hamiti nga Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK), ka thënë se Ibrahim Rugova e kishte prezantuar flamurin dardan sepse dëshironte ta përgatiste terrenin për shtetin e Kosovës.

Sipas tij ka qenë e pamundur që dy shtete të kenë një flamuyr.

“Dy shtete nuk mund të kishin një flamur, Rugova po e përgatiste terrenin për shtetin e Kosovës”, ka thënë Hamiti te Dpt te Fidnai në T7.

Ai ka thënë se koha e ka dëshmuar që titistët dhe marksist-leninistët nuk e donin shtetin e Kosovës.

“Shteti i Kosovës dhe 28 nëntori nuk e përjashtojnë njëra tjetrën. Këtu nuk ka kundërshti, mund të jesh edhe shqiptar edhe kosovar”, ka thënë Hamiti.

Sipas tij Rugova e ka dashur shumë 28 nëntorin.

Latest Posts

Heshtja zgjedhore në Mal të Zi nis në mesnatë

Në Mal të Zi, në mesnatë fillon heshtja zgjedhore fillon, në prag të rundit të dytë të zgjedhjeve presidenciale, që do të mbahet të...

Si mbërritën deri tek akpadia penale ndaj ish-presidentit, prokurorët e Manhatanit?

Akuza penale e ngritur ndaj ish-Presidentit Donald Trump në Nju Jork, rrjedh nga një pagesë për të siguruar heshtjen e aktores së filmave pornografikë...