Ademi priti në takim ambasadorin Qehaja

Koordinatori i grupit parlamentar të Bashkimit Demokratik për Integrim, Arbër Ademi ka realizuar takim me Ambasadorin e Republikës së Kosovës, z. Florian Qehaja.

Zhvillimet e fundit politike në të dyja vendet dhe prioritetet e eurointegrimit ishin temat mbi të cilat diskutuan.

“Me ambasadorin Qehaja shkëmbyem përvojat tona lidhur me procesin integrues të vendit në Bashkimin Evropian, si dhe për zhvillimet e fundit politike në Republikën e Kosovës, stabiliteti i së cilës ka një rëndësi të madhe edhe për rajonin.

Republika e Maqedonisë së Veriut do ta mbështesë maksimalisht edhe në të ardhmen integrimin e Republikës së Kosovës në strukturat evropiane” – ka shkruar Ademi në faqen e tij në rrjetin social Facebook.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=690784705738464&set=pcb.690784889071779